Michel Mulder en Sofie Sleumer zijn de oprichters van  d ’ u n e   î l e .

Samen ontwerpen en richten zij alle kamers van het eiland in.


Michel Mulder is muzikant, componist en kok, en heeft een achtergrond in de beeldende kunst. Daar begon hij met het bouwen van geluidsinstallaties, verdiepte zich vervolgens in klassieke elektronische muziek, om te eindigen als songsmith. Michel tourde met zijn band lee mason (www.leemason.nl) door New York en Toronto, was finalist bij de Grote Prijs van Nederland 2010 en werkte onder andere als componist bij Warner Bros. Music.

Daarnaast werkt hij met veel plezier als zelfstandig werkend kok.


Sofie Sleumer studeerde in 2008 af als modevormgever aan het Amsterdam Fashion Institute. Momenteel werkt zij als allround vormgever: grafisch, mode, interieur, product, etc. Ambacht en handwerk staan centraal in Sofie’s werk. Kledingstukken, interieurs of affiches komen tot stand op een procesmatige manier; het idee is er, maar het eindproduct krijgt pas tijdens het maakproces vorm. (www.sofiesleumer.nl).

Onlangs ontwierp zij twee hotelkamers voor hotel The Exchange, van de initiatiefnemers van het LLOYD hotel, in Amsterdam (www.exchangeamsterdam.com).                                                      

heb je vragen over  d ’ u n e   î l e

bel of mail ons:


info@duneile.com

+33 (0)2 33 83 01 47


d ’ u n e   î l e

Domaine de Launay

Lieu dit L’Aunay

61110 Rémalard

France

r o u t e  
b e s c h r i j v i n groutebeschrijving.htmlroutebeschrijving.htmlroutebeschrijving.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1